Önkéntes jelentkezések

Az önkéntesség fogalma

Az önkéntesség olyan tevékenység, melyet egyénileg vagy csoportosan, rendszeresen vagy alkalmanként, belföldön vagy külföldön a közös jó érdekében személyes akaratból végeznek anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Az önkéntes tevékenység közvetlen anyagi haszonnal nem jár annak végzője számára, továbbá az önkéntes nem helyettesíti a fizetett munkaerőt. Az önkéntes nem elsősorban saját családjának segít, munkálkodása hozzáadott értékként jelenik meg a fogadó szervezet életében. A tevékenység megvalósulhat non-profit, civil szervezet, vagy állami intézmény-, ritkább esetben for-profit szervezet (cégek , vállalkozások) keretein belül. Előnye, hogy elősegíti a társadalmi beilleszkedést, hozzájárul a szegénység, a kirekesztődés csökkentéséhez és a teljes foglalkoztatottsághoz. Az önkéntesség segít környezetünk és közösségünk jobbá tételében.

Önkéntes szeretnék lenni az Informatoriumban!

Önkéntes regisztráció

Ha szívesen csatlakoznál önkénteseink táborába, kérlek, töltsd ki az alábbi nagyon rövid kérdőívet, és küldd vissza az info@informatorium.hu címre! Ezt követően hamarosan megkeresünk, és egy személyes találkozást követően megegyezünk a neked való feladatokról.

doc Jelentkezem önkéntesnek

Programok lebonyolítása

Az Informatorium szinte minden rendezvényén szükség van önkéntesekre. Az újonnan csatlakozók eleinte kisebb feladatokat vállalhatnak, később akár egy-egy rendezvény főszervezői tisztjéig is eljuthatnak (ez természetesen már előzetes szervezési munkát is igényel). A lelkesedés és kitartó munka gyümölcse az egyén számára rengeteg hasznos tapasztalat, és szakmai gyakorlat elsajátítása.

Rendezvények, programok, feladatok, amelyre önkénteseket várunk:

  • Munkafolyamatok háttértámogatása
    - rendezvények helyszínének berendezése, technikai előkészületek kisegítése,
    - adott rendezvénnyel kapcsolatos hostess feladatok ellátása (vendégek fogadása, információ nyújtása)
    - irodai feladatok elvégzése(szövegszerkesztés, nyomtatás, fénymásolás, szkennelés).
  • Tájékoztatási feladatok: Megadott témában felkészülni, az adott témával kapcsolatban az érdeklődőknek tájékoztatást adni (pl. termékről, szolgáltatásról, projektről)
  • Asszisztensi feladatok ellátása: az Infor,matorium munkatársainak tevékenységét támogató aktivitás.
  • Teremfelügyelet (kiállításokon, rendezvényeken)

Információk:
Rózsa Péter, marketing-kommunikációs menedzser – DEAK Zrt.
Telefon: +36 70/616-4011
E-mail: rozsa.peter@deakszeged.hu

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó >

Hírlevél regisztráció

Friss információk közvetlenül a levelesládájába érkeznek.