Informatorium Űrkadét Program

Az űrkutatás, az űrhajózás szinte minden gyermek figyelmét, fantáziáját felkelti, leköti, így megfelelő közege lehet a természettudományok rendhagyó bemutatásához és a megszerzett ismeretek alkalmazásához.

Részletek >>

Informatorium Jókai Galaxis

A jövő század regénye

A Programban a diákok 4-5 fős csapatokban, öt napon át mélyebben is megismerkedhetnek Jókai személyiségével, irodalmi és közéleti munkásságával, a XIX. századvég történelmével, természettudományos eredményeivel, a korabeli tudományos fantasztikus irodalom nagy képviselőivel, és természetesen Jókai regényével, A jövő század regényével.

Részletek >>

SzegeDesign

Szeged számos kreatív aktivitással, tervezéssel foglakozó műhely, és szakemberképző intézmény otthona. A SzegeDesign egy olyan rendezvénysorozat, ahol a szakma képviselői – mesterek és tanítványaik – bemutatják terveiket, munkásságuk gyümölcseit, ahol a közönség információt cserélhet az előadókkal, akár aktív tagja is lehet a folyamatosan formálódó közösségnek.

Mottó: Befogadás – beavatás – tanítás

http://www.facebook.com/groups/270311826423787

Keresse a következő SzegeDesign rendezvényt a Rendezvénynaptárban!

SzegedTech

A SzegedTech rendezvénysorozat célja, hogy megjelenést biztosítson a web fejlesztéssel- és egyéb, IT témákkal kapcsolatos előadásoknak. SzegedTechet vonzóvá és keresetté kívánjuk tenni a cégek, az egyetemisták és a téma iránt érdeklődők körében. Az előadásokra várjuk az érdeklődőket, az előadókat, valamint az ezen a területen tevékenykedő cégek jelentkezését is.

http://szegedtech.org

Keresse a következő SzegedTech rendezvényt a Rendezvénynaptárban!

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó >

Hírlevél regisztráció

Friss információk közvetlenül a levelesládájába érkeznek.